goldi_WRO 15 Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 (edited) Cześć, kupiłem kocioł automatyczny przez co mam kilka rzeczy już mi niepotrzebnych na sprzedaż: 1. Gar 36L stalowy z indukcją, dodatkowo posiada otulinę dzięki której przy zacieraniu prawie nie trzeba podgrzewać, utrzymuje temperaturę. Wytrawiłem w nim miarkę. - 200zł 2. Niedawno kupiony filtrator ze sprężyny. W przypadku odbioru osobistego dam wraz z fermentorem jako gotową kadź filtracyjną - 100zł 3. Chłodnica zanurzeniowa z przewodu karbowanego. - 100zł 4. iSpindel. Używany dwa razy, jakoś mi nie podszedł, wolę metodę tradycyjną. Oczywiście w pełni sprawny. - 100zł W przypadku przesyłki należy doliczyć jej koszt. Edited January 29, 2020 by goldi_WRO Quote Link to post Share on other sites
kedyz 11 Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 rezerwuję gar i ispindel Quote Link to post Share on other sites
goldi_WRO 15 Posted January 30, 2020 Author Share Posted January 30, 2020 Gar i ispindle sprzedane Quote Link to post Share on other sites
GARDA 0 Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Cześć, wiem ze sto lat mineło, jest jeszcze może chłodnica i filtrator z wiadrem? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts