Jump to content

Recommended Posts

Za mało informacji, żeby wyrokować. Raz zejdzie, raz nie zejdzie. Jak po 5 tygodniach nadal wyraźnie czuć, to obstawiam, że już zostanie. Inna sprawa, że jeśli nie czuć nic podejrzanego oprócz siarkowodoru, to nie traktowałbym tego w żadnym wypadku jako zakażenie, tylko raczej źle poprowadzoną fermentację. 

Link to post
Share on other sites
  • 5 weeks later...

Siarka zredukowała się do bardzo niskiego poziomu. Minęło 3 miesiące od zabutelkowania. Piwo bardzo dobre. Zaczyna być wyczuwalny Tradition i oto chodzi.

Zacieranie 30min 62 st C i 40 minut 72 st C było dobrym pomysłem.

Piwa już jest mało :)

Temat zamknięty.

Edited by Piotr Ba
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.