sprawek 92 Posted December 21, 2019 Czy ktoś , z osób którym pomogłem z grzałkami była by chętna usiąść ze mną przy małym projekcie? Jestem pod ścianą i celuje we mnie pluton egzekucyjny... Quote Share this post Link to post Share on other sites
eltomek 23 Posted December 21, 2019 8 minut temu, sprawek napisał: Czy ktoś , z osób którym pomogłem z grzałkami była by chętna usiąść ze mną przy małym projekcie? Myślę, że nie musisz oczekiwać wdzięczności, a możesz po prostu liczyć na zwykłą uczynność ludzi na tym forum 8 minut temu, sprawek napisał: Jestem pod ścianą i celuje we mnie pluton egzekucyjny... Napisz w czym masz problem, może będę mógł Ci pomóc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chprzemo 2 Posted December 21, 2019 Kamil! Cholera! Zapomniałeś o mnie przyjacielu? Pisz tu lub na PW/mail/kom- co będę potrafił to pomogę:) pozdrawiam! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sprawek 92 Posted December 23, 2019 (edited) dzieki odezwe sie Edited December 23, 2019 by sprawek Quote Share this post Link to post Share on other sites
fort29 0 1 Items Posted December 25, 2019 Jak by coś to też pomogę o ile będę potrafił. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Digy 0 Posted December 26, 2019 Jakby była nadal potrzeba mogę pomóc. Cos na temat arduino wiem Quote Share this post Link to post Share on other sites