michu7 Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Cześć Mam na imię Michał od jakiegoś czasu mocno interesuje się wszelkimi wyrobami domowymi mam trochę doświadczenia z winami, nalewkami, Whisky, Oraz wędzeniem i domowym wyrobem wędlin. teraz przyszedł czas na borowarek domowy zakupiłem podstawowy sprzet i zaczynam działać nie mam doświadczenia w piwowarskiej materii więc proszę o pomoc i wyrozumiałośc na początek bo pewnie bede zadawał dużo pytań. Pochodze z Poznania i tu mieszkam . Serdecznie witam społeczność forumowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 14 minut temu, michu7 napisał: Pochodze z Poznania i tu mieszkam Powodzenia w tej zabawie, oznacz się na mapie i w razie trudności dawaj znać - zawsze łatwiej znaleźć pomoc po sąsiedzku. Pozdrowienia z Wildy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwosz86 Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Witam i również pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Cześć Michał! Witamy na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts