Jump to content
Kozmo

Zasyfiony bulkator

Recommended Posts

Czołem Panowie.

Drożdże mi się rozszalały i piana wylewa się poza bulkator. Cały jest zasyfiony. Uprzedzam, że temperatura nie była za wysoka. Co można najlepszego zrobić żeby zmniejszyć ryzyko zakażenia? Dolać wody (do bulkatora) i nie ruszać czy może zdjąć bulkator i go calego zdezynfekować? 

Pozdrawiam.

syfff.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak jak kolega wyżej to pokazał jest najlepszym wyjściem, dodatkowo ferment rurke wymoczyć w roztworze NaOH po wszystkim przed kolejnym użyciem

Edited by Juniorek

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Oskaliber said:

Jak nie masz opcji zrobienia blow offa jak wyżej, to ja bym wyjął i zdezyfekował. 

Na pewno nastepnym razem zrobie tego blow offa, teraz zdezynfekuje tak jak piszesz.

Dzieki za odpowiedzi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.