Jump to content
Sign in to follow this  
ireneuszj69

Porter Bałtycki

Recommended Posts

Przepis na porter bałtycki.

Piwo zajęło 1 miejsce w X Częstochowskim Konkursie Piw Domowych 2019

i 6 miejsce w IX Międzynarodowy Cieszyński Konkurs Piw Domowych 2019



Słody:

Palę Ale 3 kg

Brown  0,5 kg

Karmel pszen. 0.2 kg

Czekoladowy jasny 0.2 kg

Czekoladowy ciemny 0, 1 kg

 

Zacierania 68 stopni 1 godz.

Dodać czekoladowy podgrzać do 76 stopni.

 

Chmiel:

Lubelski 20 gram 1 godz. 

Hallertauer trad. 10 gram 15 min.

 

Gotowanie 1 godz.

 

Chłodzenie około 1.5 godz.

 

Droździe W34/70 Fermentis

 

Fermentacja w 12 C

Burzliwa 1 miesiąc cicha 2 tygodnie.

Wyszło 14 butelek Blg początkowe 19.8 końcowe 7.8

alk 7.56. ibu 35.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...