mambalka Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Witam czy uważacie ,że da rade prowadzić biznes (mały jakieś 10-20hl miesiecznie) podczas studiów? będąc 3 dni w tygodniu w browarze? Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert87 Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Chcesz warzyć w akademiku i handlować własnym wyrobem?Wysłane z mojego TA-1053 przy użyciu Tapatalka mambalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mambalka Posted October 27, 2019 Author Share Posted October 27, 2019 Nie do końca. Mam pomieszczenia przystosowane pod browar.Studiuje jednak w odleglosci 130km od tego miejsca.Czy jest sens teraz coś zaczynać?Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert87 Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Jakie masz wybicie w tym browarze?Wysłane z mojego TA-1053 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korzen16 Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Godzinę temu, mambalka napisał: Witam czy uważacie ,że da rade prowadzić biznes (mały jakieś 10-20hl miesiecznie) podczas studiów? będąc 3 dni w tygodniu w browarze? Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz Obawiam się, że nie podołasz dobrze prowadzić jednego i drugiego. Chyba, że studia to "sztuka raz" i nie będą wymagały od Ciebie żadnego zaangażowania się, ale i tak będzie to nie lada wyzwanie. Trzy dni przy założeniu do 2000l/miesiąc to cholernie mało czasu na ogarnięcie wszystkiego. Czasami bardzo trudno jest pogodzić mi pracę i piwowarstwo domowe. Pomimo tego że mam biuro w miejscu zamieszkania to i tak czasami tematy się przeciągają i plany warzelne idą się huśtać i wszystko się przedłuża w czasie. Ja wiedzę to kiepsko. Robert87 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobbysta Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Zajedziesz się pewnie szybko.Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Robert87 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mambalka Posted October 27, 2019 Author Share Posted October 27, 2019 Dziękuję za odpowiedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anatom Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 3 godziny temu, mambalka napisał: da rade prowadzić biznes (mały jakieś 10-20hl miesiecznie) podczas studiów? Nie odpowiem Ci na pytanie ale bardzo kibicuje. Marzy mi się taka Polska w której jest z 2000 mikrobrowarów, z wybiciem chociaż 1-2hl, które sprzedają lokalnie po jakiś gospodach swoje piwa. Hobbysta, Robert87 and mambalka 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mambalka Posted October 27, 2019 Author Share Posted October 27, 2019 Dzięki! Będę się starać elroy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 (edited) 6 godzin temu, mambalka napisał: Witam czy uważacie ,że da rade prowadzić biznes (mały jakieś 10-20hl miesiecznie) podczas studiów? będąc 3 dni w tygodniu w browarze? Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz jakie wybicie planujesz? Powiem że troche roboty jest, trzeba doglądać, myć, rozlewać. Te trzy dni to weekend czy co drugi dzień? Edited October 27, 2019 by anteks Robert87 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrickll Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Samemu nie dasz rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanys93 Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Zadales pytanie nie podajac wlasciwie zadnych informacji dotyczacych browaru. Wszystko zalezy od techniki ktora mialbys posiadac. Robert87 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts