borekpriv 0 Report post Posted October 18 Wprawdzie jestem tu nowy, i na razie 2 warki na koncie , ale przydałoby się wsparcie regionalne np. drożdże nie wystartowały i nie mam innej paczki , stłukł się spławik itp itd , jadę pożyczam oddaję .Przydało by się coś , lub kogoś mieć blisko w razie potrzeby aby pomóc. Więc jeżeli jest ktoś z Bydgoszczy lub okolic to zapraszam. Jakby co mogę wspomóc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
anteks 604 1 Items Report post Posted October 18 52 minuty temu, borekpriv napisał: Wprawdzie jestem tu nowy, i na razie 2 warki na koncie , ale przydałoby się wsparcie regionalne np. drożdże nie wystartowały i nie mam innej paczki , stłukł się spławik itp itd , jadę pożyczam oddaję .Przydało by się coś , lub kogoś mieć blisko w razie potrzeby aby pomóc. Więc jeżeli jest ktoś z Bydgoszczy lub okolic to zapraszam. Jakby co mogę wspomóc. https://www.facebook.com/bydgoscypiwowarzy/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARAONMTi0QMSj6X2q0kjbU8mQGsligZ_eJYSQsLEggaYcx5VC6FVNPNBmmnEGEiC_w5JtVj7Qb7ZIUCX może tu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
borekpriv 0 Report post Posted October 18 Ok już tam jestem, ale tam są posty z wydarzeń,a tu może być ciekawiej, Quote Share this post Link to post Share on other sites
borekpriv 0 Report post Posted October 18 Facebook jest zły , przez niego giną fora . Na chwilą obecną mogę wspomóc technicznie 3x keg pepsi cornelius 19l Co2 5kg 4 razy ballock pepsi 1raz reduktor co2 1x kran celli 10 skrzynek z butelkami 0,5l część 50/50m do mycia dezynfekowania/płukania dezynfekcji 1x skrzynka z butelkami typu "krachel" 0,5l Surowcowo : gęstwa Drożdże Fermentis Safbrew WB-06 2 tygodnie 1sza tura Słód karmelowy Carapils 0,5kg 1 x Ekstrakt słodowy niechmielony - PALE ALE 1,7 kg Słód Red Ale (melanoidynowy) Viking Malt 0,2 kg Drożdże Fermentis Safbrew S-33 11,5 g Drożdże Fermentis Safbrew WB-06 5,5g Safale s-04 opkx Słód pale/alem kg słod przeniczny 3 kg lubelski 100 gram caskade 100 gram marynka 100 gram Dopiero zaczynam więc mam nadzieję iż oferta pomocy i współpracy się rozszerzy i jestem skory do pomocy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zasada 373 2 Items Report post Posted October 19 12 godzin temu, borekpriv napisał: Facebook jest zły , przez niego giną fora . No tak, ale w sprawach nagłych, doraźnych się sprawdza. Piwo.org ma mapę piwowarów i opcję grup, może wykorzystaj je jeśli FB ci nie w smak. Quote Share this post Link to post Share on other sites
WojtekGaaD 0 Report post Posted October 21 Nie każdy ma facebooka za to jest na forum 😃 Quote Share this post Link to post Share on other sites