Pawel90 0 Posted October 18, 2019 Witam. Chce się że wszystkimi przywitać. Jestem Paweł i jestem z Lubelszczyzny, dopiero zaczynam przygodę z piwem dlatego każda uwaga będzie dla mnie pomocna. Z chcecia tez poznam kogos z moich okolic na degustacje:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marchelli 22 Posted October 18, 2019 Czesc Pawle, tez jestem z LbnWysłane z mojego J9110 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
emcede 18 1 Items Posted October 18, 2019 Ja również LublinWysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
hermod 10 Posted October 19, 2019 Cześć, ja też jestem z Lublina, a jak szukasz więcej osób z Lublina to dołącz do grupy Lubelskich Piwowarów Domowych na facebooku Powodzenia w warzeniu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pawel90 0 Posted October 19, 2019 3 godziny temu, hermod napisał: Cześć, ja też jestem z Lublina, a jak szukasz więcej osób z Lublina to dołącz do grupy Lubelskich Piwowarów Domowych na facebooku Powodzenia w warzeniu Dzięki już dołączam do społeczności:) pozdr Quote Share this post Link to post Share on other sites