dudzik 1 Posted October 17, 2019 (edited) Witam! mam do sprzedania gar zacierno-warzelny 700l. Gar nabyłem 2 lata temu gdy myślałem o robieniu znacznie większej ilości piwa, ale życie zweryfikowało plany, więc sprzedaję w stanie takim jak kupiłem. Co do samego gara. Jest to zmodyfikowany żurkownik, całość z nierdzewki. Posiada mieszadło (z kilkoma końcówkami: palce, kubełki, płaskownik) oraz pompę obiegową. Autor modyfikacji wmontował do środka chłodnicę z rurki miedzianej (raczej do usunięcia gdyż nie ma szans schłodzić takiej ilości brzeczki w rozsądnym czasie) oraz zainstalował palnik 22kW pod garnkiem. W ścianach wspawane są gwinty do wmontowania dodatkowych grzałek. Autor modyfikacji uwarzył na tym ponoć 2 warki. Mi się to już nie przyda, a może ktoś z Was ma zapał na mega warki i zmysł majsterkowicza żeby dokończyć ten projekt. Cena 4000 Odbiór osobisty (z wiadomych względów), gar jest pod Wrocławiem, niedaleko wjazdu na A4. Edited October 17, 2019 by dudzik Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mrzon 35 Posted October 20, 2019 Mają rozmach s...….. 🤣 Quote Share this post Link to post Share on other sites