Skocz do zawartości

SMaSH Citra


filiporlo

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Będzie to moje drugie piwo, dlatego zwracam się z pomocą o zatwierdzenie receptury

Zakładane: 20l, 13Plato, 40IBU

4.9kg pale ale viking malt

zacieranie w 66 stopni

Chmielenie tylko Citra:

60'-20g

15' 20g

0'-30g

na zimno - 30g

Drożdże US-05

Co o tym sądzicie? 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.