Jump to content

Dodatek cukru do piwa


Recommended Posts

24 minuty temu, rafi123 napisał:

Cześć,

Wczoraj warzyłem piwo i zapomniałem dodać 600 gram cukru na ostatnie 15 min gotowania, dzisiaj sobie to uświadomiłem.

Drożdże już pracują.

Zostawić tak jak jest czy przegotować ten cukier, schłodzić i wlać do brzeczki?

Możesz śmiało dodać. Możesz też zostawić jak jest. Jak zrobisz tak będzie dobrze :)

Jeżeli zdecydujesz się na dodanie cukru to po ostudzeniu nie zapomnij również zdezynfekować rąk i fermentora przy klapie. Jako, że drożdże już bardzo widocznie pracują to staraj się nie napowietrzać.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.