Jump to content

Czuć posmak zielonego jabłka


Recommended Posts

Witam wszystkich jestem tu nowy i zaczynam zabawę z warzeniem piwa nigdy tego nie robiłem a więc do rzeczy słód o nazwie Gozdowa pils zakupiłem zrobiłem brzeczkę wg instrukcji i tego co się naczytałem i naoglądałem  jak brzeczka przestała fermętować rozlałem do butelek bomblowało 18 dni w 21 stopniach za chwilę mija miesiąc od za butelkowania otworzyłem na posmakowanie i zaniepokoił mnie posmak zielonego jabłka taki kwaskowaty czy to zjawisko się jakoś rozłoży? Co mogłem zrobić źle i czy takie piwo- cydr można pić proszę o poradę 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.