Jump to content
xDDD123321

Za dużo chemii

Recommended Posts

Żeby wyklarować wino dodałem środek enartis hydroclar 100 ml tylko dodałem go 3x tyle co potrzeba i wino śmierdzi lekko siarką i w posmaku można wyczuć lekką nutę siarki 

Czy wino nadaje się do spożycia i czy z czasem ten zapach i smak minie czy nadaje się już do wylania?

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 godziny temu, xDDD123321 napisał:

Żeby wyklarować wino dodałem środek enartis hydroclar 100 ml tylko dodałem go 3x tyle co potrzeba i wino śmierdzi lekko siarką i w posmaku można wyczuć lekką nutę siarki 

Czy wino nadaje się do spożycia i czy z czasem ten zapach i smak minie czy nadaje się już do wylania?

Diabeł opętał to wino, tylko egzorcyzmy pomogą 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...