Skocz do zawartości

Za dużo chemii


xDDD123321

Rekomendowane odpowiedzi

23 godziny temu, xDDD123321 napisał:

Żeby wyklarować wino dodałem środek enartis hydroclar 100 ml tylko dodałem go 3x tyle co potrzeba i wino śmierdzi lekko siarką i w posmaku można wyczuć lekką nutę siarki 

Czy wino nadaje się do spożycia i czy z czasem ten zapach i smak minie czy nadaje się już do wylania?

Diabeł opętał to wino, tylko egzorcyzmy pomogą 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.