Jump to content
Gruby.

Garnek - czy warto?

Recommended Posts

Dzięki @intseed 

Czyli mogę się nim interesować?:)

Mój emaliowany na start ma zbyt wiele odprysków, przez co poszły dwie Warki w kibel z racji infekcji (rdza, krew w smaku). 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Witajcie,

 

Chcę zmienić swój garnek emaliowany 40l na nierdzewny 50l. 

Na allegro widzę dużo opcji w różnych cenach. Rzuciły mi się w oczy takie dwie sztuki:

1. https://allegro.pl/oferta/garnek-50l-klamry-gar-do-piwa-zacierania-pokrywa-7769522566

2. https://allegro.pl/oferta/kociol-garnek-ze-stali-nierdzewnej-kwasowka-50l-fv-8257462889

 

Czy ktoś ma doświadczenie z podobnymi cenowo garnkami ? Czy warto ? Jeżeli tak to który według was będzie praktyczniejszy ? 

 

pozdrawiam,

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minut temu, korzen16 napisał:

Ja używam garnak Tadar i jego bym polecał. Różnica w cenie 50L niewielka w porównaniu z tym co linkujesz

 

 

znalazłem taki - https://allegro.pl/oferta/garnek-gastronomiczny-stal-nierdzewna-50l-tadar-7888716391

Faktycznie różnica mała, a skoro sprawdzony to tym bardziej :) dzięki.

 

pozdrawiam,

Share this post


Link to post
Share on other sites
29 minut temu, korzen16 napisał:

Jeszcze pytanie czym będziesz grzał?

 

Właśnie tutaj jest sprawa taka, że jeżeli 50l to chyba taboret, a jeżeli mniejszy to zostanie na kuchni. (gaz)

 

pozdrawiam,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...