Jump to content

Jak to jest z tym chmielem


Recommended Posts

1.Czy powiedzmy 50g  chmielu 10%aa i tyle samo gramów chmielu 3%aa będzie miał równe właściwości antybakteryjne? Do czego dążę? Chodzi mi o "wstępne" zabezpieczenie piwa przed bakteriami. By uzyskać takie samo IBU, w pierwszym przypadku dam mniej chmielu niż tego 3%.

Większa ilość chmielu = lepsze antybakteryjne działanie? 

2. To samo co w 1, ale w tym punkcie chodzi mi o działanie uspokajające chmielu.

 

Wysłane z mojej pustej szklanki po Imperialnym Staucie wypitym w 33 stopniach Celsjusza.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.