Jump to content
Sign in to follow this  
tavPIX

Dopasowanie receptury

Recommended Posts

Witam serdecznie,

 

Po ostatnich warkach - w taki czy inny sposób - zostało mi trochę słodów. Chciałem się podpytać czy ktoś może ma pomysł/propozycję co można by z tego nagotować? Ja sam niestety nie mam doświadczenia na tyle, żeby samemu skomponować tak coby piwo było smaczne (2 próby, raczej średnie). Gdyby ktoś miał podpowiedź to byłbym wdzięczny ;)

 

Pilzneński VM - 2,5kg

Pszeniczny Weyerman - 0,5kg

Pale Ale WM - 0,5kg

Monachijski VM - 0,25kg

 

Oczywiście wiem, że trzeba będzie dokupić resztę/brakujące i oczywiście chmiel i drożdże. Z góry dzięki za pomoc i wsparcie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...