dziedzicpruski 319 Posted April 28, 2019 Byłby ktoś chętny na wspólne zamówienie z https://www.hops-comptoir.com/44-online-sales Chodzi głownie o rozłożenie kosztów wysyłki Quote Share this post Link to post Share on other sites
rafple 28 Posted April 28, 2019 (edited) Większość tych chmieli jest z 2016, nie wiem czy jest to aż tak okazyjny zakup. Pozdrawiam. Rafał edit. .... a przepraszam, domyślnie pokazuje 2016, ale można wybrać nowsze. Edited April 28, 2019 by rafple Quote Share this post Link to post Share on other sites
dziedzicpruski 319 Posted April 28, 2019 Stary to sobie mogę w Polszy kupić za mniej ;), mnie głowie interesuje Aramis. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zasada 516 2 Items Posted April 28, 2019 4 godziny temu, dziedzicpruski napisał: Byłby ktoś chętny na wspólne zamówienie z https://www.hops-comptoir.com/44-online-sales Chodzi głownie o rozłożenie kosztów wysyłki Aramis spoko, Triskel też - ale nie kilogram. 100-200 g granulatu maksymalnie. Masz możliwość przepakować - torebki próżniowe etc? Quote Share this post Link to post Share on other sites
x1d 126 Posted April 28, 2019 Przy racjonalnych kosztach również w 100-200g aramisa mogę wejść. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dziedzicpruski 319 Posted April 28, 2019 3 godziny temu, zasada napisał: 100-200 g granulatu maksymalnie. Przy takich ilościach to bez sensu, 45euro z przesyłką wychodzi za kilogram, plus przesyłka krajowa wyjdzie więcej niż za Amerykę, fakt,że 90% tej Ameryki tego co na naszym rynku o kant dupy rozbić i niewarte to nawet splunięcia, szukam osoby, osób które zamówią przynajmniej kilogram,żeby rozłożyć te 20 euro przesyłki na dwie,3 osoby. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zasada 516 2 Items Posted April 28, 2019 3 minuty temu, dziedzicpruski napisał: szukam (...) osób które zamówią przynajmniej kilogram OK. To ja się wycofuję. Jakby ktoś chciał dzielić kilo to czekam w odwodzie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
x1d 126 Posted April 28, 2019 (edited) Gdyby byli chętni w Warszawie do podziału to podtrzymuję udział. 5 kilo fakt sporo taniej wychodzi. Edited April 28, 2019 by x1d Quote Share this post Link to post Share on other sites
V4IN 7 Posted April 29, 2019 A w UK, nie ma nic ciekawego sklepów itp ? Moze z uk by taniej wyszło (jak z jakoscia?) Quote Share this post Link to post Share on other sites
dziedzicpruski 319 Posted April 29, 2019 Może i są, ale mnie głownie interesuje Aramis ,a oni są bezpośrednim producentem tego chmielu. Quote Share this post Link to post Share on other sites