burczas 21 1 Items Posted April 18, 2019 (edited) Sprzedam warnik lidlowski. Sprawny Może komuś się przyda do wysładzania. Mam warnik Coobra, więc lidlowy leży i się kurzy. Do kranu jest zamontowana końcówka pasująca do węża z Coobry. Cena jaka mnie interesuje, to 120 zł. Lub Zamienię na Kapslownica stołowa Grifo Heavy Duty Odbiór osobisty. Więcej fotek wyślę zainteresowanym. Edited April 28, 2019 by burczas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marchelli 22 Posted April 18, 2019 Odbior osobisty skad?Wysłane z mojego H9436 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
burczas 21 1 Items Posted April 18, 2019 Czerwionka Leszczyny lub Knurów Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marchelli 22 Posted April 18, 2019 Ooo a nie chcesz sitek na wymiane z doplata jakas? Wysłane z mojego H9436 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
burczas 21 1 Items Posted April 18, 2019 Niestety nie, nie potrzebuję. Quote Share this post Link to post Share on other sites
burczas 21 1 Items Posted April 18, 2019 W Sobotę tj. 20.04.2019 będę jechał ze śląska w okolice Złotego Stoku. Mogę wziąć warnik ze sobą aby po drodze zainteresowany mógł odebrać Quote Share this post Link to post Share on other sites
burczas 21 1 Items Posted April 19, 2019 Ok. niech będzie. na święta za 80 zł 🤑 Quote Share this post Link to post Share on other sites
aldorn 38 Posted April 20, 2019 No jak bym wczoraj miał czas wejść na kompa, to bym wziął i byś mi przywiózł z tego śląska. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GARDA 0 Posted April 20, 2019 (edited) Cześć, czy wysyłka (do Wrocławia) wchodzi w grę? bo mam na zbyciu kapslownice stołową co prawda nie grifo HD ( tylko Regina) Edited April 21, 2019 by GARDA Quote Share this post Link to post Share on other sites
4 ASY 1 1 Items Posted April 21, 2019 Wysłałem wiadomość priv Quote Share this post Link to post Share on other sites