Maciejeq 31 Posted March 16, 2019 (edited) Na sprzedaż idzie mój najdłużej towarzyszący mi w warzeniu kompan, czyli garnek 40l emaliowany. Garnek służył mi dzielnie na początku jako zacierny i warzelny, potem przejął funkcję tego pierwszego gdy do zestawu dołączyło mieszadło. Garnek nie posiada żadnych przypaleń, emalia w stanie bardzo dobrym. Prócz mieszadła posiadam do niego standardową pokrywę, więc może śmiało służyć jako warzelna. Zasilacz zrobiony ze starego zasilacza od komputera, połączony z silnikiem złączem cannon - cannon, działa bez problemu. Największy zasyp jaki uciągnąłem na tym mieszadle to 13kg słodu Według mnie fajna okazja dla kogoś kto kompletuje pierwszy sprzęt do warzenia. 180zł + ewentualna przesyłka, chociaż preferuję odbiór osobisty w Warszawie. Aktualną fotkę wrzucę jutro / pojutrze. Edited March 17, 2019 by Maciejeq Quote Share this post Link to post Share on other sites
darekvideo 4 Posted March 17, 2019 Proszę o rezerwację. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maciejeq 31 Posted March 20, 2019 Wstępnie zarezerwowany. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tmklg 1 Posted March 25, 2019 jeśli się nie sprzeda - jestem zainteresowany 🙂 Z tym, że jestem z 3miasta, więc w grę wchodziłaby tylko wysyłka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
darekvideo 4 Posted March 25, 2019 Gar tak jakby sprzedany. Czeka aż po niego przyjadę do Warszawy. Pozdrawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites