dawid1534 0 Posted March 12, 2019 Witam, tak jak w temacie. Jestem zainteresowany zakupem ciekawych odmian chmieli w celu posadzenia na we własnym ogrodzie Fajnie jakby to były sadzonki lub sztobry chmieli o profilu cytrusowym. Jestem otwarty na propozycje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
xcynix 35 Posted March 13, 2019 mam sadzonki cascade i centenniala - Quote Share this post Link to post Share on other sites
dawid1534 0 Posted March 13, 2019 1 godzinę temu, xcynix napisał: mam sadzonki cascade i centenniala - Chętnie kupię, proszę o kontakt Quote Share this post Link to post Share on other sites
Radi_wroc 18 Posted March 17, 2019 Wyglądają ładnie, po 2 szt jak masz? Quote Share this post Link to post Share on other sites
michał24 0 Posted April 11, 2019 Są jeszcze jakieś dostępne?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
xcynix 35 Posted April 11, 2019 co miałem to poszło, kilka sztobrów centenniala zasadziłem i już nie mam siły tego odgrzebywać, musi się rozrosnąć jak popytasz na facebookowych grupach to pewnie ktoś coś ma ale ostrzegam że tam można trafić na ceny w okolicy 30 zł sztuka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grzegorz Żukowski 50 Posted April 11, 2019 Na alledrogo ktoś jeszcze Willamette sprzedaje. Tak jak było już napisane w cenie 30zł. Poza tymi trzema amerykańskimi gatunkami raczej nic innego w sprzedaży nie widziałem. W Eickelmann mają Comet, więc zapewne ktoś może jeszcze jego posiadać Quote Share this post Link to post Share on other sites