aldorn 38 Posted March 11, 2019 (edited) Mam na zbyciu sadzonki/sztobry chmieli: Lubelski 10 zł Perle 10 zł Magnum 10 zł Hallertau Tradition 10 zł Magnat 10 zł Centennial 20 zł Cascade 20 zł Przesyłka kurierem 15 zł Wysyłki zakończone. Najsłabsze korzonki wsadziłem w ziemię i myślę, że w połowie maja będzie wiadomo, które się przyjęły i wznowię wysyłki już zielonych roślin. Edited February 13, 2020 by aldorn Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirek1g 16 Posted March 11, 2019 (edited) Wezmę Centennial , Hallertau Tradition, Amarillo i Magnat po 1 szt. Podaj na PW informacje potrzebne do przelewu. Edited March 11, 2019 by mirek1g Quote Share this post Link to post Share on other sites
Radi_wroc 18 Posted March 11, 2019 (edited) Jeśli masz więcej Amarillo, Centennial, Perle również jestem zainteresowany .. i lubelski Edited March 13, 2019 by Radi_wroc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fekaliusz 2 1 Items Posted March 12, 2019 Również byłbym zainteresowany Amarillo i Centennial. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Artur.G 3 Posted March 12, 2019 Wziąłbym 1szt Amarillo.Proszę o priv. Quote Share this post Link to post Share on other sites
aldorn 38 Posted March 12, 2019 Możliwa wysyłka, 15 zł kurier. Pierwszeństwo będą miały osoby które biorą między innymi Perle i Lubelski, bo reszty mam mniej. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hobbysta 35 1 Items Posted March 12, 2019 Jak długo takie sadzonki mozna trzymać w domu, zanim się przesadzi na dwór, bo myśle ze jakos w kwietniu/maju dałbym radę, ale czy nie byłoby juz za późno ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
aldorn 38 Posted March 12, 2019 Ja najsłabsze wsadzam w doniczki i czekam aż puszczą. Ogólnie chmiel to jak chwast, każda pora na wsadzanie jest dobra, ale zawsze można do Zimnej Zośki w domu w doniczce potrzymać i potem wkopać. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hobbysta 35 1 Items Posted March 12, 2019 To ja chętnie Amarillo i cenntenial. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GrzegorzG 0 Posted March 12, 2019 Ja bym wziął 2 lubelskie, 1 perle, 1 Amarillo. priv Quote Share this post Link to post Share on other sites
dawid1534 0 Posted March 13, 2019 Chętnie kupię Amarillo, Cennential, Perle oraz Lubelski. Proszę o pw jeśli są jeszcze dostępne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
aldorn 38 Posted March 13, 2019 @dawid1534 niektóre chmiele są na wykończeniu, ale jeszcze dla ciebie na pewno starczy Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tutek 0 Posted March 16, 2019 Witam. Pisałbym się na perle - 1 sztuka, oraz magnat - 1 szt Quote Share this post Link to post Share on other sites
HerrOs 5 Posted March 17, 2019 (edited) Czy załapię się na Amarillo i Centenniala jeszcze? Edited March 17, 2019 by HerrOs Quote Share this post Link to post Share on other sites
aldorn 38 Posted March 18, 2019 Amarillo raczej tak, Centenniala chyba nie, ale dziś będę wysyłał paczki i będę znał stan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
OxyMoLot 5 1 Items Posted March 18, 2019 Witam. Chciałbym zaklepać Lubelskiego, Perle i Hellertau Tradition po 1 szt Quote Share this post Link to post Share on other sites
sikorex 1 Posted March 18, 2019 perle i lubelski po 1 sztWysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
aldorn 38 Posted March 19, 2019 Dwa gatunki się skończyły, reszta jest, ale to ostatni dzwonek na zamówienie. Jeśli do kogoś się nie odezwałem jakimś przypadkiem, to proszę się przypomnieć Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zacier 0 Posted March 20, 2019 Witam wziął bym jedna amarillo Quote Share this post Link to post Share on other sites
aldorn 38 Posted March 20, 2019 Koniec wysyłek. Najsłabszy sztobry wsadziłem w ziemię, chyba wszystkie odmiany a nawet jeszcze Cascade, którego nie odważyłem się sprzedawać bo lichy. Jak się przyjmą to będą dostępne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Delano 10 Posted March 20, 2019 Osz cholera. Dosłownie 5 min temu po konsultacji z ojcem i wynegocjowaniu najlepszego miejsca w ogrodzie zdecydowałem, że wziąłbym jedną sadzonkę Amarillo na próbę. No nic. Może innym razem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
aldorn 38 Posted March 20, 2019 (edited) Jeśli chodzi o Amarillo, to będzie trochę sadzonek, bo jeden z krzaków puścił takie korzenie, że jest sporo małych korzonków z oczkami i powsadzałem je w donice. Myślę, że w połowie maja będzie wiadomo ile nadaje się do wsadzania w glebę. A w międzyczasie, jak ktoś by chciał sadzonkę i przez przypadek przejeżdżał przez Nysę, to zapraszam. Edited March 20, 2019 by aldorn Quote Share this post Link to post Share on other sites
Delano 10 Posted March 20, 2019 Ok. Jeżeli w maju będziesz miał do sprzedania sadzonki Amarillo to proszę, daj znać. Quote Share this post Link to post Share on other sites
michał24 0 Posted April 10, 2019 Witam, jeśli będą dostępne jakieś sadzonki w maju to również proszę o wiadomość! Quote Share this post Link to post Share on other sites
chojny 0 Posted April 12, 2019 W dniu 20.03.2019 o 17:40, aldorn napisał: Jeśli chodzi o Amarillo, to będzie trochę sadzonek, bo jeden z krzaków puścił takie korzenie, że jest sporo małych korzonków z oczkami i powsadzałem je w donice. Myślę, że w połowie maja będzie wiadomo ile nadaje się do wsadzania w glebę. A w międzyczasie, jak ktoś by chciał sadzonkę i przez przypadek przejeżdżał przez Nysę, to zapraszam. rezerwuje również jeśli będą inne sadzonki Quote Share this post Link to post Share on other sites