Jump to content
BrowarPAPI

Prośba o sprawdzenie receptury - Witbier

Recommended Posts

Witam wszystkich,

Proszę o sprawdzenie receptury na Witbier. W załączeniu plik z Brewness. Zastanawiam się czy temperatury zacierania są ok, oraz czy dodatek skórki i soku z cytryny na ostatnie 5 minut gotowania to dobry pomysł.

 

Z góry dzięki za wszelkie sugestie.

Witbier.pdf

Share this post


Link to post
Share on other sites

No witbier to to nie będzie :(

Za mało pszenicy w nim. Ja daję prawie 50% płatków pszennych, a owsa to tak może z 0,25kg.

Co do cytryny to bym uważał bo ona jest max dominującym dodatkiem (skórka).

No i te drożdże. Wtbier wymaga drożdży witbierowaych, a nie jakichś tam choćby to miały być suche drożdże Gozdawy CBW.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.