Ralphinistrator 12 Posted March 6, 2019 Wzorem innych zamówień lokalnych zakupilem w TB butlę Starsanu i chętnie odsprzedam łódzkim piwowarom nadmiar.Starsan przelany będzie w butelki o pojemności 250ml - koszt takiej buteleczki to 20zl. Do odsprzedania 10 szt. Na chwile obecna nie przewiduje wysyłki wiec prosiłbym o zapisywanie sie osób, które będą w stanie odebrać osobiście. Buteleczki juz zamówione, wiec mam nadzieje ze w weekend bede mogl to rozlać.Pozdro Delano - 250mldshad - 500ml Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Delano 10 Posted March 6, 2019 Zgłaszam się, chętny. Jedną butelkę zamawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dshad 0 Posted March 6, 2019 Cześć, chętnie wezmę dwie butelki. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ralphinistrator 12 Posted March 11, 2019 Zostało 7x250ml. Ktos z Łodzi jeszcze chętny ?Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
wicher 0 Posted March 11, 2019 Ja nie z Łodzi, ale jak się zdecydujesz na wysyłkę to się zgłaszam. Wole być pierwszy w kolejce xD Quote Share this post Link to post Share on other sites
Przemysław Przemek 0 Posted March 11, 2019 1x250ml chętnie ptzygarne jeżeli dasz radę wysłać;) Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robercik 9 Posted March 11, 2019 Jeżeli nie będzie chętnych na odbiór osobisty a zdecydujesz się na wysyłkę, to też chętnie kupię 1 szt. Dokładam kody do paczkomatu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lukas_mm 1 1 Items Posted March 14, 2019 Hej. Czy jeszcze aktualne? Jestem chętny na 1szt. Odbiór w Łodzi.PozdrawiamWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ralphinistrator 12 Posted March 15, 2019 Aktualne, wysłałem PWWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
zzwierzak1 0 Posted March 15, 2019 Cześć, jak temat aktualny to bym zapisał się na 2 szt. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Romanista 2 Posted March 15, 2019 Hej, jestem zainteresowany. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piwniczka Jerzego 4 Posted March 19, 2019 W czwartek będę przejazdem przez łódź w godzinach popołudniowych, jak będzie możliwość to przygarne 2x250ml Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ralphinistrator 12 Posted March 22, 2019 Pozostały 3 szt po 250ml. Sprzedam z odbiorem osobistym lub jeśli ktos chce rozdystrybuowac lokalnie to moge calosc wyslac paczkomatem/kurierem.PozdrawiamWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piwniczka Jerzego 4 Posted March 22, 2019 21 minut temu, Ralphinistrator napisał: Pozostały 3 szt po 250ml. Sprzedam z odbiorem osobistym lub jeśli ktos chce rozdystrybuowac lokalnie to moge calosc wyslac paczkomatem/kurierem. Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Szkoda że wczoraj nie odpisałeś wziął bym całość osobiscie, byłem w Łodzi. Ale możemy się dogadać na pw z wysyłką całości. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kaniutek 144 Posted March 22, 2019 (edited) Aż 3 sztuk nie potrzebuję i nie mam kanałów dystrybucyjnych. Ale od takiego 250 ml mogę cię uwolnić. Edited March 22, 2019 by Kaniutek Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xardas 0 Posted March 28, 2019 Ja też chętnie wzialbym 250 ml paczkomatem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marek Najkowski 0 Posted March 28, 2019 (edited) Założyłem specjalnie konto po latach by rzecz: chcem... w Łodzi. Jeżeli aktualne... Edited March 28, 2019 by Marek Najkowski Quote Share this post Link to post Share on other sites