Przemo.K 0 Posted February 13, 2019 Cześć, mam na imię Przemek. 29 lat na karku i 3 warki w tym 2 z zacieraniem. Jestem z Siewierza, czyli początek Górnośląsko-Zagłebiowskiej Metropoli na północy. W dołączyłem do piwo.org gdyż chce częściej warzyć w tym roku i dostęp do wiedzy bardzo się przyda. Pozdrawiam wszystkich i życzę samych udanych warek! Quote Share this post Link to post Share on other sites
DanielN 1126 Posted February 13, 2019 4 godziny temu, Przemo.K napisał: Cześć, mam na imię Przemek. 29 lat na karku i 3 warki w tym 2 z zacieraniem. Jestem z Siewierza, czyli początek Górnośląsko-Zagłebiowskiej Metropoli na północy. W dołączyłem do piwo.org gdyż chce częściej warzyć w tym roku i dostęp do wiedzy bardzo się przyda. Pozdrawiam wszystkich i życzę samych udanych warek! Cześć @Przemo.K, Tobie również życzę udanych warek. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaingorn 4 Posted February 13, 2019 Siemka, samych udanych warek. Quote Share this post Link to post Share on other sites