Jump to content
walluk79

Komora fermentacyjna

Recommended Posts

Dzień dobry 

 

Rozważam opcje wykonania/ zakupu komory fermentacyjnej. 

Ponieważ będzie stała w pokoju jadalnym chciałbym aby była estetyczna.

Wielkość: 1 - 2 wiadra 30l. 

Wyobrażam sobie ją jako np. lodówkę z regulatorem STC 1000. 

Czy ktoś z forumowiczów potrafiłby mi z tym pomóc? 

Jestem z Krakowa. Acha i oczywiście dobrze by było gdybym nie musial się rozstawać z banknotami o dużych nominalach. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej, mam ten sam temat na tapecie teraz, lodówka będzie stała w salonie z aneksem kuchennym, więc zdecydowałem się na lodówkę podblatową w zabudowie, tyle że jest to kosz min 800zł.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pytanie jest tylko czy standartowe wiadro 30 l z rurka zmiesci ci się do lodówki podblatowej bez jej tuningu ( wycinania półek, zamrażalnika etc.) Bo to przy nowej lodówce za 800 pln to żal że się zniszczy...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.