Radi_wroc 18 Posted January 23, 2019 (edited) Z racji wynegocjowania w garażu miejsca z drugą połową, chcę złożyć herms'a, który będzie już "stacjonarny", a ja tym samym nie będę musiał już męczyć się z garnkami jak do tej pory (tj. kilka lat ) itp.. Jeśli ktoś ma do pozbycia się kegi lub inne elementy proszę pisać, założenie jest max dwie warki ok 20-22 l na raz, więcej nie wypiję, jak i nie ugoszczę znajomych. Wszystko chciałbym minimum z materiału 1.4301 (304), jak będzie 1.4401 nie będę narzekał, zastanawiam się tylko nad wymiennikiem z rury karbowanej do której moje zaufanie jest nikłe. Po prostu boje się możliwości braku dokładnego wymycia jej z cyrkulującej wcześniej brzeczki, niestety szukając na forum nie znalazłem za i przeciw. Na propozycję czekam do końca tygodnia. W przypadku chęci kontaktu tel., proszę wybrać nr +48696069373 Zapominałem: lokalizacja Wrocław i okolice....jestem w stanie podjechać w "okolice" Edited January 23, 2019 by Radi_wroc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robert87 123 Posted January 23, 2019 Mam keg din 50l, jaka cenę proponujesz?Wysłane z oddziału Poczty Polskiej przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Radi_wroc 18 Posted January 23, 2019 poszło PW Quote Share this post Link to post Share on other sites