Jump to content

Recommended Posts

Bulldog B4 English Ale yeast is perfect for Porters, Bitters, Mild and Brown Ales. A classic ale yeast for great English style beers.

Dosage: 1 sachet (10g) for 20-25L (5.3 - 6.6 US Gallons)

Fermenting temperature: 16-21°C (61-70°F). Ideally 18°C (64°F).

Pitching: Sprinkle on top of wort.

Attenuation: 65-70%

Flocculation: High

 

Tłumaczenie: źródło https://czerwonadynia.pl/Piwowarstwo/Drozdze-do-piwa/Drozdze-piwowarskie-Bulldog-B4-English-Ale.html

 

Bulldog B4 drożdże typu English Ale idealne do warzenia porterów, piw gorzkich, piw łagodnych i piw brązowych górnej fermentacji. Klasyczne drożdże piwowarskie górnej fermentacji do wyśmienitych piw warzonych na styl angielski.

 

Dozowanie: 1 saszetka (10g) na 20-25L (5.3 - 6.6 gal. ameryk.)

Temperatura fermentacji: 16-21°C (61-70°F). Idealna 18°C (64°F).

Nastawienie: rozsypać na powierzchni brzeczki.

Odfermentowanie: 65-70%

Flokulacja: wysoka

Share this post


Link to post
Share on other sites
W dniu 22.01.2019 o 21:13, Grzegorz Żukowski napisał:

jestem ciekawy, czy są one coś warte

Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. ;)

...i daj znać potem, jakie uzyskasz na nich wyniki, jakie są twoje spostrzeżenia, uwagi i w ogóle w stosunku do nich :)

(edit) Tu masz coś więcej o nich, o ile znasz angielski 😏

https://www.jimsbeerkit.co.uk/forum/viewtopic.php?t=81396

Edited by Igorrodz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.