Radi_wroc 18 Posted January 15, 2019 Poszukuję takowego garnka. Może być z dwustronnym nyplem lub mufą. Z fałszywego dna będę również zadowolony w komplecie...jednak to za dużo życzeń pewnie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Radi_wroc 18 Posted January 19, 2019 Widzę, że nikt nie ma nic na zbyciu więc trza kupić sklepowe w stanie nowości. W związku z tym pojawia się więcej możliwości i mam pytanie do bardziej doświadczonych kolegów. 1. Czy warto posiadać dno warstwowe w garze zaciernym jak i warzelnym biorąc pod uwagę że mam taborety z rozproszonym płomieniem (Garcima)? 2. Czy firma Elis i garnki polerowane, czy np. Stalgast? 3. Czy zestawienie 50l do zacierania i 70l gotowania będzie pojemnościowo poprawne? Quote Share this post Link to post Share on other sites
matzem 0 Posted January 23, 2019 (edited) Ja mam taki garnek nówkę sztukę. Wogóle szykuje się do sprzedania całego sprzętu Edited January 23, 2019 by matzem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Radi_wroc 18 Posted January 23, 2019 Temat do zamknięcia, zmiana koncepcji. Quote Share this post Link to post Share on other sites