kaszti86 0 Posted January 12, 2019 Witam, zakupie zestaw do wyszynku z corneliusem lub petainerem. Chciałbym najlepiej wszystko aby od razu móc zacząć przygodę z kegami. Potrzebuję wszystko... keg, butla CO2, reduktor itd. Proszę o oferty na priv. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 anteks reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaszti86 0 Posted January 28, 2019 Witam, zakupie zestaw do wyszynku z corneliusem lub petainerem. Chciałbym najlepiej wszystko aby od razu móc zacząć przygodę z kegami. Potrzebuję wszystko... keg, butla CO2, reduktor itd. Proszę o oferty na priv. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka UpWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fidel 151 1 Items Posted January 28, 2019 Skąd jesteś?Wysłane z mojego BLA-L09 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaszti86 0 Posted January 28, 2019 Łódzkie. Ozorków. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fidel 151 1 Items Posted January 28, 2019 Mogę sprzedać swój zestaw, bo nie używam. Butla 1,5 kg, reduktor pojedynczy wszystko na złączkach JG. Kegi też mam, krany srebrne nawet dwa. Wszystko używane ale sprawne i nie zniszczone.Napisz ile chcesz kegów i ile proponujesz ale zaznaczam że nie wyślę... Będziesz musiał podjechać do Inowrocławia albo jak wolisz do Włocławka, jeśli Ci wygodniej.Wysłane z mojego BLA-L09 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites