Adrian Siedlarski 0 Posted January 12, 2019 (edited) Witam serdecznie piwowarów. jestem początkujący w temacie i nie chce niczego szyć z głowy, dlatego proszę o pomoc. Pozostało mi trochę surowców, w razie potrzeby dokupie co bedzie trzeba. Jeżeli ktoś ma pomysł na recepturę to bardzo proszę o pomoc: 2kg pale ale 800g monachijski 700 biscuit 500g carafa II 900g carahell + gęstwa us-04 i suchary us-05 (najlepiej zużyć gęstwe) I chmiele po 30g: chinook mosaic, centennial i hersbrucker Jak narazie zrobiłem, ipe, black ipe, FAH i stouta. Oddaje się w wasze ręce. Może jakieś ciemniejsze piwo, ale niekoniecznie stout? Edited January 12, 2019 by Adrian Siedlarski Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hobbysta 35 1 Items Posted January 12, 2019 Jest wątek "co mogę zrobić z tych składników" gdzie szybciej uzyskasz odpowiedz, a na dodatek nie bedzie niepotrzebnych postow.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adrian Siedlarski 0 Posted January 12, 2019 Ten wątek powinienem skasować w takim razie? Nie wiem jak to zrobić xD Quote Share this post Link to post Share on other sites