Jump to content

Wykorzystanie pozostałych po warzeniu słodów


Adrian Siedlarski
 Share

Recommended Posts

Witam serdecznie piwowarów. :) jestem początkujący w temacie i nie chce niczego szyć z głowy, dlatego proszę o pomoc. Pozostało mi trochę surowców, w razie potrzeby dokupie co bedzie trzeba. Jeżeli ktoś ma pomysł na recepturę to bardzo proszę o pomoc:

2kg pale ale

800g monachijski

700 biscuit

500g carafa II

900g carahell

+ gęstwa us-04 i suchary us-05 (najlepiej zużyć gęstwe) 

I chmiele po 30g: chinook mosaic, centennial i hersbrucker

Jak narazie zrobiłem, ipe, black ipe, FAH i stouta. Oddaje się w wasze ręce. Może jakieś ciemniejsze piwo, ale niekoniecznie stout? 

Edited by Adrian Siedlarski
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.