Igor Siemieniuk 2 Posted January 10, 2019 Pewnie robię jakiś czeski błąd, ale już mi ręce opadają... Próba logowania przez email: "Niepoprawne hasło" Wybieram opcję "zapomniałem hasła", robię reset, loguję się do konta, jest ok. Robię "wyloguj", i loguję się ponownie: "niepoprawne hasło". Hasło na 100% podaję poprawne: mam zapamiętane w przeglądarce. Wpisanie ręcznie też nic nie pomaga. Sprawdzałem na Safari i Chrome, na Max OS i Windows. Próbowałem ustawiać hasła silne (generowane automatycznie przez Safari) jak i prostsze, ale spełniające wymogi. Za każdym razem to samo: żeby zalogować się na forum muszę najpierw zresetować hasło... Gdzie robię błąd? Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 729 1 Items Posted January 10, 2019 Cześć, daj chwilę, sprawdzę jak to wygląda i w czym problem. @Igor Siemieniuk do odwołania w tym wątku, nie resetuj hasła. Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 729 1 Items Posted January 10, 2019 @Igor Siemieniuk wejdź proszę na link do panelu ustawień: https://www.piwo.org/settings/login/?service=2 autoryzuj się ponownie przez FB, bo tak z tego co widzę konto było tak zakładane. Od tego czasu kilka razy zmieniło się API Facebooka i sądzę, że w tym problem. Daj znać, czy to było to. Jakby był problem dalej, to pisz na elroyski@gmail.com, albo w tym wątku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kotangch 0 Posted April 21, 2019 Mam to samo.Wysłane z mojego HUAWEI CAN-L11 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites