Skocz do zawartości

1 Warka


tomek1179

Rekomendowane odpowiedzi

IMG_2340.thumb.JPG.a35d5b83f713d595159b908d98e3a25d.JPGWitam , Panowie moja pierwsza Warka ,fermentacja burzliwa wstawiona z soboty na niedzielę w nocy, mamy wtorek i tak to wygląda, już tak nie buzuje jak pierwszej doby i chodze doglądam codziennie temperatury i wgl  i mam "stresa" jak na maturze od pierwszego momentu warzenia..... Mam nadzieje że coś z tego wyjdzie... Browar to zestaw startowy z twojbrowar.pl i zestaw Polskie Jasne. Pisze bo chcialbym coś uslyszec od osób bedacyh dłużej  w tym naszym pieknym temacie :) Panowie, Pomożecie ? ;) 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ale jakie jest pytanie? Bo na zdjeciu wyglada jak "opadnieta" czapka drozdzowa, czyli fermentacja hula.

Jesli chodzi Ci o to ze szybko poszlo, to pytanie, jakie to drozdze i w jakiej temperaturze otoczenia toto stoi, a w dalszej czesci - jaka byla temperatura fermentacji. 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.