Jump to content

Recommended Posts

IMG_2340.thumb.JPG.a35d5b83f713d595159b908d98e3a25d.JPGWitam , Panowie moja pierwsza Warka ,fermentacja burzliwa wstawiona z soboty na niedzielę w nocy, mamy wtorek i tak to wygląda, już tak nie buzuje jak pierwszej doby i chodze doglądam codziennie temperatury i wgl  i mam "stresa" jak na maturze od pierwszego momentu warzenia..... Mam nadzieje że coś z tego wyjdzie... Browar to zestaw startowy z twojbrowar.pl i zestaw Polskie Jasne. Pisze bo chcialbym coś uslyszec od osób bedacyh dłużej  w tym naszym pieknym temacie :) Panowie, Pomożecie ? ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ale jakie jest pytanie? Bo na zdjeciu wyglada jak "opadnieta" czapka drozdzowa, czyli fermentacja hula.

Jesli chodzi Ci o to ze szybko poszlo, to pytanie, jakie to drozdze i w jakiej temperaturze otoczenia toto stoi, a w dalszej czesci - jaka byla temperatura fermentacji. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...