josephson 26 Posted November 30, 2018 Cześć czy w warniku z uszkodzoną emailia można podgrzewać wodę do wysładzania? Wiem że gotować brzeczki w takim garze nie można, czy tak samo jest z wodą do wysładzania? Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
paveu2 1 Posted December 1, 2018 Duże to odprysniecie? Wrzuć zdjęcie może. Ja gotowałem w poobijanym garnku i nic złego do piwa to nie wnosiło. W sensie ja nic złego nie wyczułem. 1 josephson reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
josephson 26 Posted December 1, 2018 Wg mnie niewielki odprysk. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gawron 262 Posted December 1, 2018 Godzinę temu, josephson napisał: Wg mnie niewielki odprysk. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Pikuś. Nie zawracaj.sobie tym głowy. 1 josephson reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
josephson 26 Posted December 2, 2018 Dzięki za odzew Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites