akoss3 4 Posted November 29, 2018 (edited) Sprzedam cały sprzęt do warzenia piwa plus skrzynki z butelkami. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na priv. W weekend wrzuce fotki co mam. Garnek chlodnica fermentory itp. Edited January 22, 2019 by akoss3 1 Robert87 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robert87 123 Posted November 29, 2018 Skąd jesteś? Butelki masz Vichy?Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
akoss3 4 Posted November 29, 2018 Z Solca Kujawskiego vichy znaczy? Quote Share this post Link to post Share on other sites
akoss3 4 Posted January 19, 2019 Wrzucam fotki sprzętu całość na sprzedaż. Oprócz tego co na zdjęciu mam: 4 fermentory bez kranika i dodatkowo 1 z kranikiem. Zestaw surowców zapakowane (różne rodzaje) Chmiel szyszka Śrutownik z Biowinu Całość 1200 złotych cena do negocjacji W razie pytań proszę dzwonić 609679618 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robert87 123 Posted January 19, 2019 Jakie masz surowce? Suszarka na butelki w jakiej cenie? Wysłane z oddziału Poczty Polskiej przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
akoss3 4 Posted January 19, 2019 Chcialbym całość sprzedać, surowce zaraz napisze jak sprawdze Quote Share this post Link to post Share on other sites
szczuras 2 Posted January 19, 2019 A śrutownik dałobr rade osobno czy tylko całość Quote Share this post Link to post Share on other sites
nike21 79 Posted January 19, 2019 Jakiej pojemności kolba? Jeśli będziesz sprzedawał osobno ustawiam się po nią w kolejce. Lecz najpierw chce znać pojemność... Quote Share this post Link to post Share on other sites
akoss3 4 Posted January 19, 2019 Jak narazie tylko całość. Pilnie potrzebuje to sprzedać Quote Share this post Link to post Share on other sites
szczuras 2 Posted January 19, 2019 5 minut temu, akoss3 napisał: Jak narazie tylko całość. Pilnie potrzebuje to sprzedać Ok. Quote Share this post Link to post Share on other sites
przemo_07_10 0 Posted January 19, 2019 Jak będziesz sprzedawał na części to ja chętnie wezmę mieszadło może być z/bez kolby. Quote Share this post Link to post Share on other sites
akoss3 4 Posted January 19, 2019 Cena spadła do 900 ze wszystkim !!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grzegorz Żukowski 50 Posted January 20, 2019 (edited) Nie jestem pewien, czy znajdziesz chętnego na cały komplet. Większość kompletuje sprzęt miesiącami lub latami na raty. Samemu bym się zastanowił nad odkupieniem śrutownika, mieszadła, garnka, kapslownicy czy jednego fermentatora. Jednak zakup całości jest za dużym jednorazowym wydatkiem Edited January 20, 2019 by Grzegorz Żukowski Quote Share this post Link to post Share on other sites
szczuras 2 Posted January 20, 2019 Godzinę temu, Grzegorz Żukowski napisał: Nie jestem pewien, czy znajdziesz chętnego na cały komplet. Większość kompletuje sprzęt miesiącami lub latami na raty. Samemu bym się zastanowił nad odkupieniem śrutownika, mieszadła, garnka, kapslownicy czy jednego fermentatora. Jednak zakup całości jest za dużym jednorazowym wydatkiem Prawda. Mi brakuje śrutownika. Reszte mam. Jak będziesz sprzedawał na części to raczej szybciej to sprzedaż. Quote Share this post Link to post Share on other sites
akoss3 4 Posted January 20, 2019 Przemyśle do wieczora i dam znać Quote Share this post Link to post Share on other sites
esesinho 2 Posted January 20, 2019 Ja byłbym zainteresowany garnkiem jakbyś sprzedawał na części. Jaka to pojemność? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Konstoi 39 Posted January 20, 2019 ja jestem wstępnie w sumie to zrobi listę jak możesz i pewnie całość wezmę Quote Share this post Link to post Share on other sites
akoss3 4 Posted January 20, 2019 Srutownik biowin Garnek 30 l Chlodnica zanurzeniowa sklepowa Refraktometr 4 fermentory Mieszadlo magnetyczne plus kolba z magnezem Stojak na butelki Chemia plus surowce Balingometr I reszta drobnych rzeczy Jak masz pytania pisz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robert87 123 Posted January 20, 2019 Mieszadło magnetyczne z kolba i magnesem w jakiej cenie?I stojak na butelki.Wysłane z oddziału Poczty Polskiej przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
akoss3 4 Posted January 20, 2019 Czekam na odpowiedź od jednej osoby Quote Share this post Link to post Share on other sites
akoss3 4 Posted January 21, 2019 Sprzedaję na części propozycje proszę na priv Quote Share this post Link to post Share on other sites
akoss3 4 Posted January 21, 2019 Srutownik i mieszadlo z kolba sprzedane ktos jeszcze chetny? Chlodnica sklepowa Quote Share this post Link to post Share on other sites
akoss3 4 Posted January 21, 2019 Skrzynki z butelkami bez etykiet po 10 zlotych za sztuke Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robert87 123 Posted January 21, 2019 Ktoś inny kupił to mieszadło? Czy jest dla mnie zarezerwowane?Wysłane z oddziału Poczty Polskiej przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites