Skocz do zawartości

Brewferm Kriek/Framboos + BONUS


ksiegarz5

Rekomendowane odpowiedzi

14 minut temu, rafalnyrc napisał:

Szukaj tak. Idź do google wpisz w pole site:piwo.org Cantillon świeże owoce

No patrz, a Cantillon jednak używa mrożonych...

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

rafalnyc -> Dziękuję za odpowiedź i radę. Niestety, dalej nie mogę tego znaleźć. :/

 

Lasek -> Skoro uważacie, że mrożone wiśnie do lambika/krieka to nie jest problem, postaram się i jak ich użyć.

 

 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jak wolisz użyć niemrożonych ze względów "etycznych" (czy jakichkolwiek innych) to spokojnie używaj takich, ja nie namawiam Cię na mrożone (chociaż ma to pewne zalety ;)) po prostu nie chcę, żeby potem jak ktoś będzie czytał ten wątek uznał, że tylko świeże, nieprzemrożone wiśnie są jedyną właściwą drogą do krieka.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

9 godzin temu, ksiegarz5 napisał:

rafalnyc -> Dziękuję za odpowiedź i radę. Niestety, dalej nie mogę tego znaleźć. :/

 

Lasek -> Skoro uważacie, że mrożone wiśnie do lambika/krieka to nie jest problem, postaram się i jak ich użyć.

 

 

Ksiegarz nie badz bardziej ortodoksyjny od Belgow. 

 

 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.