Mariusz Szary 0 Zgłoś Napisano 28 Październik 2018 Oddam w dobre ręce lub wymienię za piwo: - transportery - różne - butelki 500 ml - różne - butelki 330 ml (bączki) - butelki 500 ml z zamknięciem patentowym Warszawa, Kabaty, odbiór własny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaniutek 13 Zgłoś Napisano 28 Październik 2018 Mam dobre ręce, nie mam jeszcze swojego piwa. Chętnie odbiorę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisQ 7 Zgłoś Napisano 28 Październik 2018 4 godziny temu, Mariusz Szary napisał: Oddam w dobre ręce lub wymienię za piwo: - transportery - różne - butelki 500 ml - różne - butelki 330 ml (bączki) - butelki 500 ml z zamknięciem patentowym Warszawa, Kabaty, odbiór własny Mariuszu, chętnie bym po sąsiedzku (jestem z Natolina) przygarnął transportery i bączki Piwkiem odwdzięczyć się mogę, ale na chwilę obecną tylko RISem, ewentualnie za parę tygodni będzie większy wybór. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony07 49 Zgłoś Napisano 28 Październik 2018 Jak coś zostanie, chętnie przygarnę. Kabaty. Mam coś w zamian. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madbart 2 Zgłoś Napisano 28 Październik 2018 Witam sąsiada! Chętnie przytulę transportery i bączki Piwesio jakieś medalowe też się znajdzie z mojej strony Zdrowie, //Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jagr 4 Zgłoś Napisano 30 Październik 2018 Jak nie ma chętnego na butle z zamknięciem patentowym to ja chętnie wezmę. Podzielić się mogę tym co mam aktualnie w piwniczce czyli cydr jabłkowy, pszeniczny lager (zlewany tydzień temu) + dzisiaj zlewam pszeniczne na US-05. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach