Skocz do zawartości
walluk79

{Kraków} Cześć

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, właśnie przymierzam się do startu pierwszej produkcji... i zastanawiam się czy bez chłodnicy zanurzeniowej poradzę sobie z Amerykańską Pszenicą....? A może ktoś z KRK mógłby pomóc i poratować -wypożyczyć....?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

poradzisz sobie. 

 

Na FB jest grupa Krakowscy Piwowarzy Domowi, napisz tam - dodaj z której części Krakowa jesteś - może za płotem masz piwowara domowego. 

Taki człowiek nawet z doświadczeniem zaledwie kilku warek potrafi bardzo pomóc na początku przygody z warzeniem piwa w domu.

 

Dodatkowo zapraszam cię na comiesięczne spotkania O Piwie Przy Piwie.

No i oczywiście zachęcam do wstąpienia do PSPD

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
3 godziny temu, walluk79 napisał:

Cześć, właśnie przymierzam się do startu pierwszej produkcji... i zastanawiam się czy bez chłodnicy zanurzeniowej poradzę sobie z Amerykańską Pszenicą....? A może ktoś z KRK mógłby pomóc i poratować -wypożyczyć....?

Jak w KRK nie znajdziesz przyjedź to TAR to Ci pożyczę ☺️.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×