pawgin 15 Zgłoś Napisano 17 Październik 2018 Czyste, szczelne w b.dobrym stanie . Ball lock150 zł /szt. Kurier DPD 17,50 zł Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaedge 1 Zgłoś Napisano 17 Październik 2018 Biorę 4 sztuka. Wiadomości. Na priv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawgin 15 Zgłoś Napisano 17 Październik 2018 Wszystkie sprzedane, dziękuję za uwagę Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jagr 4 Zgłoś Napisano 17 Październik 2018 uu jak szybko poszło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawgin 15 Zgłoś Napisano 17 Październik 2018 50 minut......Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ralphinistrator 12 Zgłoś Napisano 18 Październik 2018 So it was You... ;-)Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach