Jump to content
Bolt

Kostki dębowe-stopień opiekania

Recommended Posts

Witam,

 

Własnie zabieram się za zamawianie kostek dębowych do barley wine i pewnie jakiegoś portera bałtyckiego. Jednak jaki wpływ na smak piwa ma stopień opiekania kostek? Jaki wybrać? kiedyś dodawałem do czegoś na wzór portera bałtyckiego kostki średnio opiekane, ale wtedy takie kupiłem i już. Nie zastanawiałem się jakie są różnice w smakach jakie wnoszą do piwa.

 

Pozdrawiam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...