Jump to content
Sign in to follow this  
ghianis

piwo z zielonego słodu

Recommended Posts

trzeba sobie najpierw zadać pytanie co daje suszenie zesłodowanego ziarna.

Jeśli zmielisz zairno i zatrzesz bezpośrednio po uzyskaniu odpowiedniego wzrostu kiełków to będzie ok.

Nie wiem coby sie stało, gdyby kiełki zbytno urosły, ale na pewno spadła byznacznie wydajność przez zagospodarownie przez nasiono materiału zapasowego.

Share this post


Link to post
Share on other sites
no to teraz dałeś

 

Belzebub

Posty: 666

he he mroczna liczba, powineniem chyba zrzut z ekranu zrobić dla upamiętnienia tej chwili.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.