Skocz do zawartości

[Piwo i Cydr]Degustacja serów rzemieślniczych


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

Z okazji otwarcia drugiego lokalu Drugiego Dna miałem przyjemność wziąć udział w degustacji serów prowadzonej przez Jacka Krupę. A trzeba przyznać, że gdy Jacek mówi o serze, to warto słuchać. Drugi multitap pod szyldem Drugie Dno otworzył się właśnie na ulicy Tarczyńskiej na Ochocie. Ostatnimi czasy każdy pub z piwem rzemieślniczym obowiązkowo ma także coś … Czytaj dalej Degustacja serów rzemieślniczych

View the full article

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.