Phob 1 Zgłoś Napisano 3 Sierpień 2018 (edytowane) Kupię Garnek 50-70 Litrów do warzenia, może ktoś będzie chciał się pozbyć Pozdrawiam Edytowane 8 Sierpień 2018 przez Phob Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greczek 5 Zgłoś Napisano 3 Sierpień 2018 (edytowane) Mam na zbyciu 50 L emalię, dokładnie zamawiany tutaj https://sklep.serowar.pl/pl/p/Garnek-emaliowany-50-L-z-pokrywa/140 Jak coś to priv Edytowane 3 Sierpień 2018 przez Greczek Ortografia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
burczas 6 1 Browary Zgłoś Napisano 3 Sierpień 2018 PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phob 1 Zgłoś Napisano 14 Wrzesień 2018 Przepraszam ze nie odpisałem na PW, ale jednak decyduje się na garnek 70L, jezeli ktos ma cos fajnego to zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxiKing 1 Zgłoś Napisano 15 Wrzesień 2018 Jak jesteś zainteresowany, to mogę sprzedać Ci garnek 70l z nierdzewki, szczegóły na priv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach