Piochfinder Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 Cześć, Jak w temacie, mam jakieś 5kg nieześrutowanego słodu. Czy ktoś z Warszawy (najlepiej Ursynów/okolice) mógłby wspomoc sprzętem bądź usługą? Nie znalazłem podobnego wątku - jeśli już o tym było, będę wdzięczny za przekierowanie. Pozdrawiam wszystkich! Grzesiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielN Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 14 minut temu, Piochfinder napisał: Cześć, Jak w temacie, mam jakieś 5kg nieześrutowanego słodu. Czy ktoś z Warszawy (najlepiej Ursynów/okolice) mógłby wspomoc sprzętem bądź usługą? Nie znalazłem podobnego wątku - jeśli już o tym było, będę wdzięczny za przekierowanie. Pozdrawiam wszystkich! Grzesiek Jeżeli nie znajdziesz nikogo bliżej to zapraszam, dzielnica Wola. Odezwij się na PW jeżeli Ci będzie odpowiadało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anmar Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 Przyjedź, tzw "zielony Ursynów", reszta na PW . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anmar Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 W sobotę otworzyłem drugie z otrzymanych od Ciebie piw i tu zaskoczenie nie wykipiało z butelki, po nalaniu do kufla klarowne, ładny chmielowy zapach, smak plaski, nijaki ale nie można się dziwić w końcu to piwo z berwkitu po ponad półtorarocznym leżakowaniu w butelce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts