Skocz do zawartości

liście poziomek w Albae cerevisiae


Przymus

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem,

Jakie macie doświadczenia z dodawaniem liści m.in. poziomek lub innych krzakow/drzew owocowych do piwa? W jakiej postaci (suszonej, swieżej a może sfermentowane liście i postać herbatki) je dodawać i w jakiej ilości żeby były wyczuwalne? Kiedy dodawać, na koniec gotowania?    

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.