Skocz do zawartości

Kiedy dodawac słód melanoidynowy


tomi1982

Rekomendowane odpowiedzi

ok, Dziekuje.

 

zabieram sie za warzenie RISa

 

Ziarno Strzegom Pale Ale 4.4 kg 52.4% 79 % 6
Ziarno Monachijski 1.7 kg 20.2% 80 % 16
Ziarno Strzegom Karmel 600 0.2 kg 2.4% 68 % 601
Ziarno Strzegom Czekoladowy 400 0.4 kg 4.8% 68 % 400
Ziarno Melanoiden Malt 0.3 kg 3.6% 80 % 39
Ziarno Strzegom Czekoladowy 1200 0.35 kg 4.2% 68 % 1202
Ziarno Jęczmień palony 0.25 kg 3% 55 % 985
Ziarno Pilzneński 0.8 kg 9.5% 81 % 4

 

 

i farbiace dodam na koncu ale ten Melanoiden  nie wiedzialem kiedy dodac

 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.