Skocz do zawartości
tomi1982

Kiedy dodawac słód melanoidynowy

Rekomendowane odpowiedzi

Hi

 

Mam pytanie kiedy najlepiej dodawac słód melanoidynowy?

Na koniec czy zaraz na poczatku?

nie zrobi problemow przy probie jodowej ?

 

Dziekuje za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Normalnie od początku.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

ok, Dziekuje.

 

zabieram sie za warzenie RISa

 

Ziarno Strzegom Pale Ale 4.4 kg 52.4% 79 % 6
Ziarno Monachijski 1.7 kg 20.2% 80 % 16
Ziarno Strzegom Karmel 600 0.2 kg 2.4% 68 % 601
Ziarno Strzegom Czekoladowy 400 0.4 kg 4.8% 68 % 400
Ziarno Melanoiden Malt 0.3 kg 3.6% 80 % 39
Ziarno Strzegom Czekoladowy 1200 0.35 kg 4.2% 68 % 1202
Ziarno Jęczmień palony 0.25 kg 3% 55 % 985
Ziarno Pilzneński 0.8 kg 9.5% 81 % 4

 

 

i farbiace dodam na koncu ale ten Melanoiden  nie wiedzialem kiedy dodac

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×