Skocz do zawartości
burczas

Co z tych składników

Rekomendowane odpowiedzi

Siedzę i przypasowuje receptury do mojego zestawu, ale nie bardzo wiem co z tego wykonać.

Jedynie do wiem to nie chcę za dużo goryczki.

Czy, któryś z zacnego doświadczonego grona może podesłać mi jakieś receptury.

Nadmienię że to będzie moje pierwsze zacieranie.

 

Mam takie składniki :

Chmiel Ekuanot (Equinox) (USA) - granulat, Opakowanie: 100g

Chmiel Mosaic (USA) - granulat, Opakowanie: 100g

Chmiel Centennial (USA) - granulat, Opakowanie: 100g

Chmiel lubelski - granulat, Opakowanie: 200g

Słód pilzneński Viking Malt (Strzegom) 10 kg

Słód pszeniczny Viking Malt (Strzegom), Waga: 10kg

Słód karmelowy jasny Carahell® Weyermann 1kg

Słód bursztynowy Caraamber® Weyermann 1kg

Słód Castle Malting - Château Buckwheat - Słód Gryczany 1kg

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jest już taki temat, nazywa się bodaj "Co mogę zrobić z tych składników" czy coś w ten deseń. Poszukaj chwilę, zanim założysz nowy.

Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Przepraszam, nie zauważyłem tego tematu. ten proszę usunąć. Już piszę w w/w temacie.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Ja bym robił Amerykańskie pszeniczne, w sam raz na lato. 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×