Jump to content
Sign in to follow this  
burczas

Co z tych składników

Recommended Posts

Siedzę i przypasowuje receptury do mojego zestawu, ale nie bardzo wiem co z tego wykonać.

Jedynie do wiem to nie chcę za dużo goryczki.

Czy, któryś z zacnego doświadczonego grona może podesłać mi jakieś receptury.

Nadmienię że to będzie moje pierwsze zacieranie.

 

Mam takie składniki :

Chmiel Ekuanot (Equinox) (USA) - granulat, Opakowanie: 100g

Chmiel Mosaic (USA) - granulat, Opakowanie: 100g

Chmiel Centennial (USA) - granulat, Opakowanie: 100g

Chmiel lubelski - granulat, Opakowanie: 200g

Słód pilzneński Viking Malt (Strzegom) 10 kg

Słód pszeniczny Viking Malt (Strzegom), Waga: 10kg

Słód karmelowy jasny Carahell® Weyermann 1kg

Słód bursztynowy Caraamber® Weyermann 1kg

Słód Castle Malting - Château Buckwheat - Słód Gryczany 1kg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...