pglimos 0 Posted June 17, 2018 Przeprowadzam się i nie będę w stanie zabrać ze sobą części sprzętu. Zestaw - cena 15zł Fermentor 30L z miarką i kranikiem DIY Filtrator z oplotu z przejściówką pasującą do kraników Wężyk do przelewania 1m + GRATIS Chętnym mogę oddać ok 3-4 KG różnych słodów. (śrutowane około pół roku temu) i 0,4 kg Oxi Uwarzyłem na zestawie 3 warki ( żadnych kwasów ) . Świeżo dzisiaj wymyte i zdezynfekowane, na zdjęciach poniżej. Preferuje odbiór osobisty we Wrocławiu - Psie pole Quote Share this post Link to post Share on other sites
GARDA 0 Posted June 18, 2018 biorę, jestem równiez z psiego pola odezwę sie po pracy , po 14 Quote Share this post Link to post Share on other sites
weislo 0 Posted June 18, 2018 Gdyby kolega sie nieodezwał to ja tez jestem chętnyWysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
GARDA 0 Posted June 18, 2018 (edited) sprzedane Edited June 21, 2018 by GARDA Quote Share this post Link to post Share on other sites